Tahniah!|!مبروك


1. Alhamdulillah, setinggi kesyukuran kepada Allah yng menciptakan manusia. Tahniah buat Abg iparku Suhaib dan kakak ipar Maryam Azwa aka Kak Uwa atas kepahiran seorng puteri yang seakan ibunya.

2. Moga dengan kelahiran ini akan menerangkan lagi sinar kebahgian antara antuma secara khusus dan buat kita semua secara umum.

3. Moga amanah ini dpt dipikul dengan baik,dan sentisalah berdoa dalam setiap masa, moga dimudahkan.

4. Seronok kami mendengar berita kelahiran tersebut, bulan 7 nanti time ami balik mesti meriah dengan 3 org cucu mama. (moga Allah kuatkan kak Uswah dalam menunggu kelahiran dan dalam melahirkan anak nanti)

5. Kami disini mendoakan moga Allah memudahkan semua urusan, dan bersama setiap masa. Alahu ma’ak.

Advertisements

8 comments on “Tahniah!|!مبروك

  1. uswah berkata:

    hehe.. tq tq! amiin!!!

  2. Aliya Khair berkata:

    hari tu, agak baru2 jugak la, aya mimpi hasanah & suhail balik.. pastu kitorang main2 dengan khayrat.. huhu.. best sgt mimpi tu..

    tak sabar nak tunggu kepulangan anda berdua. hahaks. eh, bertiga. (lupe lak)

    🙂

  3. suhailsufian berkata:

    to Kak Uswah : Insya’allah, sentiasa mendoakan!
    to Aya : Ha ha, kelmarin baru mimpi balik malaysia,pastu hanaa’ cerita Cerita hantu dkt suhail. Kelakar sangat,mcm dlm blog hartu cuma ada tmbh2 sket.

    INsya’allah ada rezeki tahun ni raya dkt Jb. Seronoklah mama meriah raya nanti,dengan tiga org cucu!

  4. shafifah berkata:

    Majlis Maulid Kubro Nabi Muhammad Yayasan Jenderami : http://wp.me/piAx4-17l

    Seminar Amalan Tariqat Negeri Selangor : http://wp.me/piAx4-17c

    Majlis Bersama Ad-Daie – Habib Munzir Al-Musawa : http://wp.me/piAx4-179

    Sambutan Maulidurrasul di Masjid al-Falah : http://wp.me/piAx4-16R

    Isu Kalimah Allah Banyak Hikmah : http://wp.me/piAx4-16U

  5. Solehah berkata:

    haha. sol pon aritu mimpi korang balek.
    bwk khayrat!
    tak saboo nk jmpeee.

  6. Thaaqhib berkata:

    apesal baby2..mesti ada cam putih2 dalam mulut die ek?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s