Selamat Pengantin Baru Sahabatku…


untuk-qamarul

Advertisements

6 comments on “Selamat Pengantin Baru Sahabatku…

  1. awiz berkata:

    suhail.

    ana copy gmbar nih ke blog ana k

    semoga cepat menimang cahaya mata
    kami doakan selalu..
    thanx anyway..

    • suhailsufian berkata:

      awiz, fadhal!

      tapi jgn lupa, 15Le nanti ana amek minggu ni, kalau anta takde tinggalkanlah dkt syamil.

      shukran

  2. huzaifah berkata:

    salam,akhi…

    smart design gambar utk qamarul tu..mabruk!

    ana pun nk mintk izin copy gmbr ni ke blog…

    • suhailsufian berkata:

      wslm, fadhal!! Tapi untuk anta ana bg free je,

      p/s- awiz jgn lupa 15Le. Esok ana dtg tonto amek dr anta

  3. liyana berkata:

    erm x de gamba kedua2 pengantin ke????

  4. cikgu aishah berkata:

    sampaikan ucapan tahniah ana untuk ust qamarul dan ustaz siroj…semoga dilimpahi rahmat, hidayah dan keberkatan Allah selalu..
    begitu juga dgn suhail..teruskan perjuangan..ana selalu baca titisan ilmu yg suhail catatkan…
    ana nak minta bantuan sikit nih…minggu depan nak buat taklimat untuk adik2 yang akan ke mesir tahun ni..cuma nak tahu cawangan azhar dan jurusan2 di cawangan2 tsbt…
    minta tolong ya, tlg mail ke alamat ana..
    salam dari ustaz najib

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s